Donaris 930 x 122

accident

Argeş: Un măgăruş înhămat la căruţă a murit într-un accident de circulaţie

Argeş: Un măgăruş înhămat la căruţă a murit într-un accident de circulaţie.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

UPDATE ORA 11.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 25 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism pe DJ 732, din direcția Pitești către Câmpulung, pe raza localității Vlădești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus, din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din Vlădești.

În urma accidentului, conducătorul atelajului a fost rănit și transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

 

 

Ştirea iniţială – ora 9

Un accident rutier a avut loc între un autoturism și un atelaj în comuna Vlădești, în jurul orei 8. Au intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și un echipaj al SAJ.

Căruţaşul, în vârstă de 33 de ani, a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital – conştient, însă animalul care trăgea la căruţă – un măgăruş, a decedat.

Momentan nu s-a stabilit cum s-a produs accidentul. Poliţiştii efectuează, în continuare, cercetări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90