930×122 CAPRA 5

accident

Video: Pasagerii au scăpat, şoferul a murit

Au ajuns cu mașina în prăpastie. Evenimentul s-a petrecut la Cotmeana, ieri, 23 februarie, în jurul orei 20.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

UPDATE 24 FEB., ORA 8.00: Şoferul a decedat la spital. El fusese cel mai grav rănit dintre cele cinci persoane aflate în maşina care a aterizat în râpă, după ce a rupt glisiera. 

 

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Din păcate, în cursul nopții, a survenit decesul conducătorului auto, bărbat de 48 de ani, din localitatea Câineni, judetul Vâlcea. Totodată, în urma investigațiilor medicale, doi dintre ocupanți (bărbatul de 72 de ani, din Vlădești, ocupant al locului dreapta față și femeia de 47 de ani, din Rm. Vâlcea, pasageră spate), au fost diagnosticați cu fractură membru inferior, iar celelalte două femei de pe bancheta spate (femeie de 69 de ani, din Vlădești și femeie de 42 de ani, din Mihăești, judetul Vâlcea), au suferit contuzii și alte traumatisme”, a anunţat IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 23: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Cotmeana, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții ce urmează a fi stabilite prin cercetări, intrând în coliziune cu un parapet de protecție din beton și cu glisiera metalică de protecție, după care a părăsit partea carosabilă, căzând la o diferență de nivel de circa 10-12 metri.

Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea; pasager dreapta față, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădești, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădești, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea și femeie de 25 de ani, din comuna Budești, judetul Vâlcea).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE ORA 21: „Victimele au reușit să se evacueze din mașină, dar nu și din râpă. De aceea, salvatorii au folosit tărgi și cordiţe pentru a le scoate de acolo. Cele cinci victime au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații. Două victime au fost preluate de echipaje SAJ, alte două de ambulanţele SMURD B2, iar cea de-a cincea a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă”, precizează ISU Argeş.

UPDATE ORA 20:35: Victimele au fost asistate lângă mașină în râpă și urmează rând pe rând să fie ridicate până la stradă la ambulanțe. La această oră, au fost scoase două victime din prăpastie, mai sunt trei.

 

 

UPDATE: Toate cele cinci persoane au nevoie de îngrijiri medicale. „DN7 Cotmeana, autoturism cu 5 ocupanți (din datele inițiale, 2 bărbați și 3 femei), care a părăsit partea carosabilă, într-o zonă cu pantă pronunțată și diferență de nivel. Ocupanții sunt conștienți. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la fața locului pentru cercetări”, a transmis IPJ Argeş.

Acum: autoturism în prăpastie la Cotmeana! Din primele informații, în mașină se aflau cinci persoane.

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SMURD,  plus un echipaj SAJ.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3