Donaris 930 x 122

calea bucuresti

Cum te faci de râs: Un bărbat în toată firea, la furat, lângă Ramada!

Update: Cum te faci de râs: Un bărbat în toată firea, la furat, lângă Ramada!

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Din păcate, cazul semnalat de publicația noastră nu este singurul cu care se confruntă autoritățile locale. Numai astăzi, precizează pentru ePitești Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale, au fost identificate două persoane care rupeau flori din zonele amenajate din oraș.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

În cele mai multe dintre situații, indivizii care fac astfel de fapte sunt identificați cu ajutorul camerelor de luat vederi amplasate în municipiu. Însă, pe Calea București, în zona respectivă, nu există astfel de echipamente, așa că instituția, pe lângă imaginile făcute publice de ePitești, are nevoie și de cetățeni pentru a-l identifica pe bărbat.

„Colegii mei sunt în zonă pentru a-l găsi pe cel care a furat trandafiri de pe domeniul public. Facem însă apel la cetățenii de bună credință ca, atunci când sunt martorii unui astfel de eveniment neplăcut, să ne sesizeze direct în dispecerat pentru a fi cât mai operativi. Piteștenii ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 0248/210230, 0248/222248 sau 0348/911.

Menționăm că sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 1000 și 1500 de lei”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Știrea inițială: Este foarte ușor să ai așteptări, să ceri lucruri de la cei care administrează orașul, dar foarte greu să te comporți ca un cetățean responsabil.

În timp ce unii locuitori ai orașului se străduiesc să înfrumusețeze zonele în care locuiesc, alții își bat pur și simplu joc de munca depusă de concetățenii lor.

 

Este și cazul unui bărbat în toată firea surprins la furat, pe Calea București, în apropiere de Ramada.

 

Cetățeanul în cauză a luat 3 lăstari de trandafir plantați pe spațiul verde dintre sensurile de mers.

Individul s-a „înarmat” cu o lopată și a scos fără nicio jenă florile din pământ.

Așteptăm un punct de vedere oficial din partea Poliției Locale Pitești cu privire la această situație revoltătoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Meh spune:

    Sa ii fure pe toti, ca e cea mai kitschoasa combinatie de culori, trandafiri rosii si albi + copaci decorativi cu frunze visinii. Se putea face orice altceva, daca se angaja un peisagist. Dar deh, atat a putut “tanti Leana” sa gandeasca, asa are ea in gradina din sat si e ok.

  • Gabi spune:

    Domnul este un romantic tomnatic. Transplantează sub balconul iubitei flori.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3