SMART KIDS 930X122

barbat calcat de tren in pitesti

Mecanicul locomotivei, despre bărbatul tăiat de tren: „Mergea şi dintr-o dată s-a aruncat în faţă”

Apar primele declaraţii ale persoanelor implicate şi ale martorilor care au asistat la groaznica moarte a bărbatului din Dâmboviţa, secţionat de roţile trenului în această după-amiază, în Piteşti (detalii, AICI).

Citiți și: Update: A murit izbit de tren

Potrivit unor surse de încredere ale ePiteşti, mecanicul de locomotivă a declarat că „bărbatul a sărit în faţa trenului”. Acelaşi lucru este susţinut şi de alţi martori oculari.

 

 

Poliţiştii desfăşoară în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, însă ipoteza principală este sinuciderea. Totuşi, nu a fost găsit niciun bilet sau alte indicii care să explice posibilul gest sinucigaş.

Bărbatul care a sfârşit sub roţile trenului avea 62 de ani şi părea îngrijit, nu era un om al străzii, având chiar şi pantofi de firmă.

Pe calea ferată a fost aprinsă o lumânare, lângă locul unde s-a petrecut accidentul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90