EcoMoto 930×122

cisternă răsturnată

(VIDEO) UPDATE: O CISTERNĂ PLINĂ CU CARBURANT S-A RĂSTURNAT

UPDATE 10,15: A fost mutată o categorie de carburant, la cealaltă categorie operațiunea este în desfășurare. Vorbim de circa 20 tone de motorină și 13 de benzină, scurgerile fiind de la compartimentul de benzină. Motorina este cea care a fost transvazată (Transvazat este termenul pentru lichid transferat dintr-un rezervor în altul).

Citiți și: COMBUSTIBILUL SCURS DIN CISTERNA RASTURNATĂ, AMESTECAT CU SPUMĂ, A AJUNS ÎNTR-UN CANAL CE DUCE-N RÂUL ARGEȘ

 

UPDATE 7,30: Pompierii au ajuns la locul accidentului (ieşirea de pe A1 către strada Serelor din Bascov), traficul este blocat total pe sensul unde a acut loc evenimentul rutier şi începe intervenţia.

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) CISTERNĂ RĂSTURNATĂ/DRUMUL A FOST DEBLOCAT

Pompierii ISU Argeş transmit că în cisternă se aflau aproximativ 33 de tone de combustibil, atât benzină, cât şi motorină. Există pericol de explozie din cauza liniei de înaltă tensiune aflată în apropierea cisternei, a sosit o alta cisternă la fața locului, se va luat în calcul și transvazarea combustibilului. Șoferul în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică și escoriații la nivelul mâinilor.

FOTO UPDATE

Accident în această dimineaţă, pe str.Serelor din Bascov. S-a întâmplat la ieşirea de pe Autostrada A1, unde o cisternă încărcată cu carburant s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Politiştii Serviciului Rutier Arges, împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Bascov sunt la faţa locului, pentru redirecţionarea traficului, care a fost blocat total pentru asigurarea unei zone de protectie, în vederea intervenţiei echipelor specializate.

Şoferul a scăpat teafăr şi nimeni altcineva nu a fost rănit.

La această oră (7,15) intervin pompierii cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90