NOR CURIER 930X122

accident

Pitești: Accident rutier, copil de 2 ani implicat

Accident rutier produs între 2 autoturisme, în Pitești, pe str. Nicolae Bălcescu. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 18 și în el a fost implicat și un minor în vârstă de aproximativ 2 ani.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

 

 

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

UPDATE ORA 22.20: „Bărbat de 25 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism din direcția Centru spre Bascov, nu ar fi păstrat distanța față de autoturismul care circula în fața sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, o fetiță de 2 ani, pasager în al doilea autoturism, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie pentru investigații (din fericire nu a avut leziuni, doar ca aspect preliminar posibilă contuzie în regiune nespecificată a capului).

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, precizează IPJ Argeș.

UPDATE ORA 19.50: Copilașul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie pentru un control.

Știrea inițială – ora 18.08

Accident rutier, intervine Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj SAJ.

Din primele informații, este și un copil de 2 ani implicat. În acest moment primește îngrijiri medicale la fața locului. Minorul a fost preluat de medicii de pe Ambulanța SAJ.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90