930 x122 grota rece

amenințare

Pitești: Decizie față de bărbatul violent care a vrut să-și omoare părinții

Update, 25 octombrie, ora 09.07, IPJ Argeș transmite:Polițiștii au continuat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice și, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pitești. Și-a amenințat mama, cu un cuțit, că o omoară!

Update, 24 octombrie, ora 19:30: Au apărut primele imagini cu bărbatul care și-a amenințat părinții.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Individul a fost prins și încătușat:

Update, ora 18:30: Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș informează: „În această după-amiază, în jurul orei 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, înarmat cu un cuțit, ar adresa amenințări unor persoane aflate într-un pasaj pietonal din municipiul Pitești.

La fața locului s-au deplasat, cu operativitate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, care au identificat persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, din Pitești, au imobilizat-o și au condus-o la sediul poliției, pentru audieri.

În urma evenimentului, o femeie, cu atac de panică, a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă nicio persoană nu a suferit leziuni.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun”.

Știrea inițială: Scene șocante s-au petrecut în zona pasajului Magnolia, astăzi, cu puțin timp în urmă.

Un individ și-ar fi amenințat părinții cu un cuțit, spunându-le că îi omoară.

Potrivit informațiilor noastre, la fața locului au ajuns echipaje de la Poliție, Jandarmerie, dar și o Ambulanță.

Știre în curs de actualizare

Foto: arhivă ePitești/ descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Anterium spune:

    Acel individ a venit pregatit cu un cutit.A apucat sa il si foloseasca provocand o rana in zona abdominala, tatalui sau.Incercati sa va informati corect.

  • Cetateanul Ingrijorat spune:

    Pacat de el ca nu e baiat rau. Anturajele l-au distrus de tot.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3