New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

Piteşti: S-au numărat „buletinele” de vot de la protestul de ieri

Ziua 3 de proteste la Piteşti. A curs din nou cu sancţiuni la manifestaţiile împotriva restricţiilor impuse de autorităţi. Oamenii legii au ajuns să numere procesele verbale ca pe buletinele de vot, după alegeri.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Şi de această dată, piteştenii au ales să protesteze (VIDEO), să îşi revendice în stradă libertatea îngrădită de măsurile din pandemia Covid, măsuri mai apăsate sau mai „relaxate” care se întind deja de peste un an de zile.

 

Citiți și: Argeș. Șoferi opriți în ”cascadă”! Amenzi uriașe!

 

Autorităţile spun că singura soluţie rămâne respectarea măsurilor, iar sancţiunile vor continua să vină câtă vreme oamenii încalcă legea.

SANCŢIUNI

Astfel, după prima centralizare din ziua a treia de proteste, jandarmii au numărat 34 de amenzi aplicate cu 16.750 lei valoare și 3 avertismente.

Poliţiştii din Pitești au dat 44 de sancțiuni, în valoare totală de 13.000 de lei.

La acestea se adaugă cele peste 100 de amenzi din ziua 1 şi 2 de proteste la Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • abb spune:

    excrementele cu 2 picioare care striga libertate si jos botnita, ei avand masca pe bot. Asta da natie cretina

  • Constantin spune:

    Niște cretini spălați pe creier de Pișoalcă, Simion, PSD,Haur, latrina 3 și Ghiță TV…

  • Libertate spune:

    Bravo. Cat mai multi. Sa scăpăm de botniță și cușcă. De un an suntem in cușcă si avem botniță. Rezultatul??? Se vede pentru cine mai are ochi de văzut.

  • Libertate spune:

    Foarte bine. Bravo. Cat mai multi. Poate scăpăm de măsurile astea prostești. Stăm de un an in cușcă si cu botniță…ce efecte sunt? Le vedem singuri daca mai avem ochi de văzut…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90