Donaris 930 x 122

furt lidl

Pitești: Un bărbat a furat din LIDL. Imagini VIDEO!

Pitești: Un bărbat a furat din LIDL. Imagini VIDEO!

În ziua de 05 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați, de către personalul de pază al unui supermarket, cu privire la faptul că au depistat un barbat de 48 de ani, din București, care ar fi sustras mai multe bunuri din magazin.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică și, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că bărbatul în cauză ar fi sustras mai multe produse alimentare din supermarket, într-o sacoșă pe care un alt bărbat, de 58 de ani, tot din București, complicele său, o amplasase la ieșirea din magazin.

Ulterior, bărbatul de 58 de ani a fost depistat, cu ajutorul polițiștilor Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar după administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA