New Profesional Consult 930 x 122

comuna oarja

Protest pentru drumuri în Argeş. Consiliul Judeţean merită un slogan – „Drumul strămoşesc nu se repară”

Protest pentru drumuri  în Argeş. Consiliul Judeţean merită un slogan – „Drumul strămoşesc nu se repară”. Caz concret – DJ 503, pe raza localităţii Oarja.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

 

 

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

Oamenii au ieşit în număr mare la o manifestare paşnică (anunţată încă de miercuri) prin care au atras atenţia că s-a ajuns la cea de-a patra generaţie de localnici şi drumul nu a fost modernizat. Nici măcar gropile nu au fost astupate.

Potrivit unui localnic, CJ ar fi venit cu precizări şi scuze, plus explicația „aiuritoare” cum că s-au împotmolit în niște cadastre și suprapuneri ale drumului cu unele proprietăți.

 

 

„Ţine-ne Doamne, poate apucăm să și vedem drumul ăsta făcut!!! Și dacă ar fi doar ăsta problematic…. Din 3 variante posibile, știute de toți cei care fac naveta sau locuiesc în zonă, toate trei sunt praf, unul mai peticit decât altul, uneori ai impresia că participi la vreo cursa de off-road!”, ne-a transmis o cititoare.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Mihnea spune:

    Nu pot sa nu remarc ca toate judetele rosii arata cam la fel.Banii sunt in buzunarele baronilor,poporul voteaza PSD ca doar le taie ajutoarele!Astia nu fac nimic dar mai dau cate ceva la prostime, o sticla de ulei,in kil de malai…

  • jdjdh spune:

    nu plantati niste copaci in campul ala gol? ca drumuri vreti..nu voi i ati votat pe astia din psd?

  • mihnea spune:

    Vreau sa adaug ca judetul asta a fost condus de PSD din 1989,unde este Simona Bucura sa comenteze?De ce nu vorbeste despre starea drumurilor judetene din Arges?Nici in Afganistan nu cred ca sunt drumuri ca in Arges.Unde sunt banii din taxele pe masini,numarul acestora triplanduse de la an la an?

  • Cristina spune:

    Județul Argeș are cele mai proaste drumuri, imediat ce intri în Județ încep denivelări ,gropi , așa sunt toate indiferent în ce parte a județului ești

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90