NOR CURIER 930X122

dispensar

Se construiesc trei dispensare în Pitești, în zone importante

Conform listei provizorii de investiții a municipiului Pitești aprobată în ultima ședință a Consiliului Local, în acest an se va da undă verde pentru proiectarea a trei dispensare medicale umane. Unul ar urma să fie construit în Războieni, în zona Pieței, un altul în cartierul Prundu, iar un altul în cartierul Negru Vodă.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

În ceea ce priveşte planul din Negru Vodă, este vorba despre un spaţiu unde cresc bălăriile, aspecte despre care ePiteşti v-a informat AICI – Jurassic Park în Piteşti. Iniţial, s-a adus în discuţie construirea unei grădiniţe pe acest teren, dar iată că acum a apărut un proiect referitor la un dispensar. Nu e rău nici aşa!

Spaţiul din cartier Nord, strada Negru Vodă (VIDEO)

 

Citiți și: Argeș. Investiții de 4.027.180 € într-o localitate! Edilul a făcut anunțul

 

Pentru fiecare dintre proiecte (proiectare) se alocă suma de 150.000 de lei. Alte 150.000 de lei se vor cheltui pentru un studiu de oportunitate privind construcția unui spital municipal. Investiția este solicitată de consilierii PNL și USR, în vreme ce Executivul Primăriei Pitești și consilierii PSD nu consideră oportună construcția unui asemenea spital.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90