New Profesional Consult 930 x 122

dispensar

Se construiesc trei dispensare în Pitești, în zone importante

Conform listei provizorii de investiții a municipiului Pitești aprobată în ultima ședință a Consiliului Local, în acest an se va da undă verde pentru proiectarea a trei dispensare medicale umane. Unul ar urma să fie construit în Războieni, în zona Pieței, un altul în cartierul Prundu, iar un altul în cartierul Negru Vodă.

Citiți și: Noi investiții în traficul piteștean!

În ceea ce priveşte planul din Negru Vodă, este vorba despre un spaţiu unde cresc bălăriile, aspecte despre care ePiteşti v-a informat AICI – Jurassic Park în Piteşti. Iniţial, s-a adus în discuţie construirea unei grădiniţe pe acest teren, dar iată că acum a apărut un proiect referitor la un dispensar. Nu e rău nici aşa!

Spaţiul din cartier Nord, strada Negru Vodă (VIDEO)

 

Citiți și: Investițiile anului la Budeasa

 

Pentru fiecare dintre proiecte (proiectare) se alocă suma de 150.000 de lei. Alte 150.000 de lei se vor cheltui pentru un studiu de oportunitate privind construcția unui spital municipal. Investiția este solicitată de consilierii PNL și USR, în vreme ce Executivul Primăriei Pitești și consilierii PSD nu consideră oportună construcția unui asemenea spital.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441