NOR CURIER 930X122

accident

Șeful Poliției Otopeni a dat peste o femeie în Pitești

Update, 01 septembrie 2021, ora 09.09: Șoferița care a accidentat, luni, 30 august, o femeie în Craiovei, este șeful Poliției Orașului Otopeni, Maria Baciu.

Citiți și: Accident în Argeș: un șofer de 81 de ani a „zburat” de pe șosea

Știre inițială, 30 august, ora 14.02 – Video: Accident cu pieton în Piteşti.

UPDATE ORA 15.00: „Din verificările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, o femeie de 49 de ani, din Otopeni, care conducea un autoturism pe Calea Craiovei, din direcția Pitești către Bradu, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat un pieton, femeie de 66 de ani, din Bradu.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

În urma accidentului, femeia de 66 de ani a fost transportată la spital, cu diagnostic prezumtiv de fractură de femur. Conducătorea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 14.00

În urmă cu puţin timp, un eveniment rutier cu pieton implicat a avut loc pe Calea Craiovei din municipiu. Din primele informaţii, victima este o femeie care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

 

 

Femeia, vârstnică, este conştientă, însă pare să fi suferit o fractură la picior. Poliţiştii rutieri din Piteşti sunt la faţa locului pentru cercetări. În acest timp, mai multe persoane s-au adunat şi discută diverse scenarii.

O ambulanţă a Serviciului Judeţean a intervenit pentru a acorda primul ajutor victimei şi pentru a-i evalua starea de sănătate.

În ceea ce priveşte cealaltă parte implicată, ar fi vorba de o şoferiţă care a accidentat-o pe femeie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90