Donaris 930 x 122

cornel ionica

(SUPER VIDEO) IONICĂ LA PRIMĂRIE, UN DEZASTRU PENTRU PITEȘTI

Ionică la Primărie, un dezastru pentru Pitești. Luna viitoare se împlinesc doi ani de când Cornel Ionică ocupă, în urma alegerilor, funcția de primar al Piteștiului. Anterior, însă, edilul a fost, vreme de mulți ani, și viceprimar al municipiului, preluând la un moment dat, în noiembrie 2014, și atribuțiile postului de primar odată cu problemele pe care Tudor Pendiuc le-a avut și le are cu legea.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Cu alte cuvinte, Cornel Ionică are o vastă experiență în administrație sau, cel puțin, ar trebui să aibă.

După aproape doi ani de mandat, tragem linie pentru a vedea care sunt reușitele administrației Ionică. În primul rând, în Pitești au fost organizate, în ultimii doi ani, concerte. Concerte cu artiști consacrați și sume colosale (câteva exemple, AICI, AICI AICI sau AICI).

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

În Pitești s-a mai făcut ceva în perioada administrației Ionică: au fost mărite taxele și impozitele locale (amănunte, AICI). Astfel, în timp ce angajații Primăriei au salarii de zeci de mii de lei (AICI, subiectul pe larg), piteștenii sunt nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare (și) pentru taxele și impozitele locale.

Mai avem și multe… promisiuni din partea primarului și a echipei sale. Concret, însă, în afară de a petici câteva străzi din oraș, administrația municipală a stat ”picior peste picior”, așa cum îi place edilului să spună.

Am realizat un colaj video cu momente care îl au în prim plan pe primarul Cornel Ionică. Printre altele, veți (re)vedea cum primarul își exprimă public indignarea că jurnaliștii de la ePitești îl critică argumentat sau cât de greu se exprimă primul „gospodar” al orașului:

Publicația noastră va continua să prezinte opiniei publice fapte pentru care conducătorii acestui oraș sunt responsabili. Cu riscul de a-i deranja, ePitești își va face pe mai departe datoria de „câine de pază”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3