EcoMoto 930×122

Pitesti

Un fost mare sportiv se antrenează într-un parc din Pitești

Un fost mare sportiv se antrenează într-un parc din Pitești

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Disciplină, ambiție, deteminare. Atuuri pe care trebuie să le avem fiecare dintre noi. Indiferent de domeniul de activitate. Când e vorba despre sport, cu atât mai mult.

Cult pentru mișcare

Anticul „cogito, ergo sum!” (cuget, deci exist!) este schimbat în zilele nostre.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

„Mă mișc, deci exist!” este sintagma multora. Iar un fost sportiv de performanță dovedește ce înseamnă cultul pentru mișcare.

Câțiva kilometri, fără pauză

De-abia răsărise soarele, în zorii zilei de astăzi. În pantaloni scurți și tricou, bărbatul încărunțit alerga de jur-împrejurul Parcului 1907.

O tură, două, nouă…nouăsprezece. Sau poate mai multe. Fără nicio pauză! Distanța parcursă, în line dreaptă ar însemna mulți kilometri.

Plămâni strașnici

După aproximativ 45 de minute, bărbatul care atrăgea atenția trecătorilor prin determinarea cu care alerga, s-a oprit. Nu s-a tolănit pe vreo bancă. Nu gâfâia. Semn că are plămâni antrenați. Strașnici.

O serie de exerciții

Un fost mare sportiv se antrenează într-un parc din Pitești

Omul a făcut câteva mișcări largi cu brațele, și-a reglat ritmul respirației și a pornit…exercițiile. Pentru musculatură, la aparatele speciale din parc.

O serie de mișcări specifice executate alternativ. Toate pesemne cu o logică. După aproximativ 30 de minute a părăsit perimetrul parcului.

Mirare

Apariția omului care fugea mâncând pământul prin Parcul 1907 a stârnit curiozitatea.

A celor care așteptau autobuzul în stația de la Muzeul Județean. A simplilor trecători. Și a angajaților „Salpitflor” care roboteau în zonă.

Personalitate

Nimeni dintre cei care l-au văzut îndeaproape nu știa despre cine este vorba.

Conform datelor obținute de ePitești, bărbatul este un fost sportiv de performanță, un nume important în Ungaria.

Face parte din staff-ul tehnic al naționalei maghiare, fiind prezent la Pitești în calitate de reprezentant al federației de handbal din țara vecină.

Citiți și: De ce se va vorbi despre Pitești și Mioveni în toată Europa

Meciuri tari

Echipa Ungariei este cazată la un hotel din centrul Piteștiului. Mâine seară, la ora 19,45 naționala oaspete va juca semifinala „EHF Euro Handball W19”. Chiar cu…România!

Ceva mai devreme, la 16,30, în cealaltă semifinală Danemarca înfruntă Portugalia. Ambele meciuri – la „Pitești Arena.

Tensiune maximă

Orele se scurg. Clipa marii confruntări dintre fetele cu tricolorul pe piept și cele cu emblema Ungariei se apropie. Tensiunea crește.

Iar ea se vedea și pe chipul oficialului care alerga în jurul Parcului 1907 în zorii zilei de azi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3