Donaris 930 x 122

copil

(VIDEO) UPDATE: COPILUL DISPĂRUT LA UDA, GĂSIT ÎNTR-O RÂPĂ

(UPDATE ORA 23.20) Căutările au durat aproximativ o oră, fiind îngreunate de faptul că zona este împădurită.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

„Căutările polițiștilor s-au concentrat spre zonele care ar fi fost mai periculoase pentru copil, având pante cu înclinație mai mare. Într-o astfel de zonă, la aproximativ 3 km de locuință, unul dintre polițiști a observat ceea ce părea la început o bucată de material textil, căzută într-o poziție greu accesibilă, micuțul nerăspunzând la strigătele polițiștilor care îl căutau. Copilul se afla ghemuit și era înfrigurat, iar polițistul l-a liniștit și l-a luat în uniformă pentru a-l încălzi”, precizează IPJ Argeș.

Copilul a fost evaluat medical și s-a stabilit că nu se impune transportul la spital.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

(UPDATE ORA 23) Final fericit în cazul copilului dispărut la Uda.

„Polițiștii au fost sesizați în cursul acestei seri, prin intermediul numărului unic de urgență 112, de un bărbat despre faptul că nepotul său, de doi ani şi jumătate, ar fi dispărut din apropierea casei, unde se juca cu fratele lui mai mare.

În urma sesizării, polițiștii Secției Rurale Poiana Lacului au desfășurat verificări, în special în zona împădurită din apropierea locuinţei. S-au constituit echipe mixte de căutări, împreună cu cetățenii”, informează IPJ Argeș.

Mobilizarea tuturor a fost exemplară, iar activitățile de căutare s-au desfășurat într-un ritm susţinut, toţi fiind conştienţi că fiecare secundă contează.

„În aproximativ o oră de la sesizare, micuţul a fost găsit conştient, într-o râpă, îmbrăcat sumar, la aproximativ 3 km de locuinţă, de un poliţist care cunoştea zona foarte bine”, anunță IPJ Argeș.

Poliţistul l-a liniştit şi pentru a-l încălzi l-a ţinut sub uniforma sa tot drumul spre casă.

Ulterior, copilul a fost predat unui echipaj medical, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea îngrijirilor de specialitate.

Alarmă în comuna argeșeană Uda, unde un copil a dispărut. Familia, localnicii și oamenii Primăriei îl caută.

Polițiștii și pompierii răscolesc la această oră pădurea din localitate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90