930×122 CAPRA 5

incendiu

Update: Incendiu devastator la Călineşti. Un vecin a făcut front comun cu pompierii care au intervenit

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea argeșeană Călinești. O casă a fost cuprinsă de flăcări.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

UPDATE 22 martie, ora 14.15: „Pompierii de la Detașamentul Bradu, alături de militarii de la Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Călinești.

La fața locului s-a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În urma evenimentului au ars acoperișul locuinței și anexele din gospodărie, iar tavanul din paiantă al unei camere (bucătăriei) s-a prăbușit.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

 

 

Pe timpul intervenției pompierii au evacuate și două butelii de gaz din bucătărie. Prima intervenție la fața locului a fost asigurată, până la sosirea echipejelor de intervenție, de către plutonier adjutant Zidăroiu Constantin de la Detașamentul de Pompieri Bradu, alături de un vecin, pentru protejarea vecinătăților, iar ulterior li s-a alăturat și plutonier Alexe Florin de la Garda de Intervenție Topoloveni, ambii aflați în timpul liber.

În gospodărie locuia un bărbat care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, a tranmis ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – 21 martie, ora 21.19 – Argeș: Casă făcută scrum! A ars în totalitate!

La fața locului, în acest moment, intervin pompierii argeșeni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă violent.

Arde toată casa generalizat, în suprafață de aproximativ o sută de metri pătrați.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3