930×122 CAPRA 5

incendiu

Update: Incendiu devastator la Călineşti. Un vecin a făcut front comun cu pompierii care au intervenit

Un incendiu puternic a izbucnit în localitatea argeșeană Călinești. O casă a fost cuprinsă de flăcări.

Citiți și: Mașină în flăcări pe Autostradă. Înăuntru se aflau trei persoane, între care un copil

UPDATE 22 martie, ora 14.15: „Pompierii de la Detașamentul Bradu, alături de militarii de la Garda de Intervenție Topoloveni au fost solicitați să intervină în cazul unui incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Călinești.

La fața locului s-a acționat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. În urma evenimentului au ars acoperișul locuinței și anexele din gospodărie, iar tavanul din paiantă al unei camere (bucătăriei) s-a prăbușit.

Citiți și: Pitești: Fum gros într-o garsonieră de pe bulevardul Frații Golești!

 

 

Pe timpul intervenției pompierii au evacuate și două butelii de gaz din bucătărie. Prima intervenție la fața locului a fost asigurată, până la sosirea echipejelor de intervenție, de către plutonier adjutant Zidăroiu Constantin de la Detașamentul de Pompieri Bradu, alături de un vecin, pentru protejarea vecinătăților, iar ulterior li s-a alăturat și plutonier Alexe Florin de la Garda de Intervenție Topoloveni, ambii aflați în timpul liber.

În gospodărie locuia un bărbat care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, a tranmis ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – 21 martie, ora 21.19 – Argeș: Casă făcută scrum! A ars în totalitate!

La fața locului, în acest moment, intervin pompierii argeșeni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD.

Potrivit primelor informații, incendiul se manifestă violent.

Arde toată casa generalizat, în suprafață de aproximativ o sută de metri pătrați.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90