930 x122 grota rece

Accident autostrada

UPDATE/VIDEO: ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADĂ. ȘAPTE PERSOANE IMPLICATE

UPDATE 14.00: „Un accident rutier s-a produs între trei autoturisme pe A1 km 98, șapte persoane implicate, dintre care un bărbat în vârstă de 69 de ani, care a necesitat îngrijiri medicale. S-a deplasat la locul intervenției o autospecială de stingere cu apă și spumă împreună cu cei de la serviciul de ambulanță județean.

Citiți și: Accident pe autostradă, ACUM!

Circulația a fost blocată, la eveniment a sosit și elicopterul SMURD pentru preluarea pacientului de 69 de ani care a suferit un Traumatism cranio cerebral cu plaga (în zona ochiului) și multiple traumatisme.”, precizează ISU Argeș. 

UPDATE 12.30: La locul accidentului a aterizat un elicopter SMURD.

Citiți și: Accident pe Autostradă! O mașină a intrat în parapet

În jurul orei 12, la kilometrul 98 al autostrăzii A1 a avut loc un grav accident de circulaţie. Din primele informaţii, au fost implicate două autoturisme. Cel puţin o victimă necesită îngrijiri medicale.

Circulația este blocată, iar la eveniment se pare că va fi trimis un elicopter pentru preluarea unui pacient cu multiple traumatisme. Vom reveni!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90