NOR CURIER 930X122

crima

UPDATE/VIDEO: CRIMINAL LA 19 ANI

Detalii şocante ies la iveală în cazul oribilei crime de la Vlădeşti. Principalul suspect este Florin Emanuel M., un tânăr în vârstă de 19 ani, din Aninoasa. Criminalul a înjunghiat victima, un alt tânăr de 29 de ani, cu un cuţit al cărui vârf a secţionat transversal gâtul acestuia.

Citiți și: Crimă la un hotel de lux! Alex Velea, fotografiat cu suspecții înainte de tragedie

Florin Emanuel M. a fost arestat preventiv şi este acuzat de omor (VIDEO)

 

Citiți și: Exclusiv. Misterul crimei a fost deslușit: fiul și-a omorât tatăl! În Argeș au găsit doar mâna

 

Crima a avut loc pe 26 decembrie, la ora 1 noaptea, după o ceartă la telefon, prin apel video (detalii, AICI). Trei indivizi s-au urcat într-o maşină şi au oprit în faţa unei curţi din comuna argeşeană Vlădeşti, acolo unde Florin petrecea împreună cu un văr şi alte persoane.

 

 

Pe fondul consumului de alcool, s-a iscat un scandal cu îmbrânceli şi loviri care s-a terminat „indecis”, în sensul că persoanele implicate (probabil obosite de la băutură) s-au retras fără a dovedi pe cineva.

Florin a hotorât însă că trebuie să termine cumva treaba începută, aşa că s-a dus în bucătărie şi a luat un cuţit. Una dintre persoanele cu care se certase stătea, se pare, cu spatele, moment în  care a fost surprinsă de agresor şi înjunghiată în gât cu putere.

Cuţitul a străpuns corpul victimei şi vârful acestuia a ieşit pe partea cealaltă a gâtului. Bărbatul de 29 de ani nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire, lucru constatat şi de echipajele medicale care au sosit să acorde primul ajutor.

Autorul a încercat să scape, ascunzând cuţitul şi făcându-se nevăzut, însă a fost depistat de poliţişti şi reţinut. Florin Emanuel M. a fost prezentat ieri în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90