Donaris 930 x 122

perchezitii

UPDATE/VIDEO: UNUL DINTRE INDIVIZII ACUZAȚI DE TRAFIC DE DROGURI E FIUL UNEI JUDECĂTOARE

UPDATE 20 MAI 2020 ORA 17:50 – Apar date noi în dosarul traficanților de droguri la care polițiștii argeșeni au descins marți.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Unul dintre membrii grupărilor care, din ianuarie 2020 și până în prezent, ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv pe raza municipiului Piteşti (în medii frecventate de tineri) și în Penitenciarul Mioveni este fiul unei judecătoare de la Tribunalul Argeș.

UPDATE 19 MAI 2020 ORA 15:55 – Una dintre grupări avea la bază relații de rudenie, precizează anchetatorii. 

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

ȘTIREA INIȚIALĂ 19 MAI 2020 ORA 12:10

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Argeș împreună cu D.I.I.C.O.T. Pitești au destructurat „două grupări infracționale organizate specializate în trafic de droguri de risc”, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș.

Azi dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror de la D.I.I.C.O.T. Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare în Piteşti, Bascov şi Mioveni, la domiciliile unui număr de 15 persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Într-una dintre cauzele penale, au fost organizate 7 percheziţii domiciliare (4 în municipiul Piteşti, două în comuna Bascov şi una în orașul Mioveni), la locuinţele a 8 membri ai unei grupări.

În cea de-a doua cauză, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare (toate în Piteşti), la locuinţele a 4 membri ai altei grupări implicate în traficul de droguri de risc.

Conform Biroului de presă al Poliției Argeș, din ianuarie 2020 și până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc şi substanţe cu efect psihoactiv pe raza municipiului Piteşti (în medii frecventate de tineri) și în Penitenciarul Mioveni.

„În urma percheziţiilor au fost ridicate, pentru continuarea cercetărilor, telefoane mobile și cartele SIM, suporți de memorie, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi fost folosite la prelucrarea substanţelor cu efect psihoactiv, aproximativ 11.000 de lei, aproape 15 grame de substanță pulverulentă de culoare albă susceptibilă a fi drog de mare risc, aproximativ 50 de grame de substanțe susceptibile a fi cannabinoizi sintetici și 200 de grame de fragmente vegetale”, informează sursa citată.

În total, 36 de persoane vor fi duse la sediul Poliției pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română şi de sprijinul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

În percheziții au fost angrenați și polițiști de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale („mascații”) și jandarmi.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90