New Profesional Consult 930 x 122

acoperisuri

(UPDATE/VIDEO) VÂNTUL ÎNCHIDE PARCURILE ȘTRAND ȘI LUNCA ARGEȘULUI

(UPDATE ORA 20:20) Din cauza vântului puternic din timpul zilei, există riscul ca un banner publicitar de pe strada Egalității din Pitești să cadă. Pompierii acționează cu o autospecială de intervenție. În Pitești vântul s-a potolit. 

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

(UPDATE ORA 13:40) Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că DN 7C este blocat pe ambele sensuri la kilometrul 90, pe raza comunei Arefu, din cauza căderilor de arbori de pe marginea drumului pe carosabil, ca urmare a vântului puternic. Nu s-au înregistrat victime.

(UPDATE ORA 12:15) Parcurile Lunca Argeșului și Ștrand au fost închise. „Din cauza vântului, există pericol de accidente”, anunță Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului. De altfel, în parcul Lunca Argeșului un copac a fost doborât de vânt. 

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

(UPDATE ORA 12) În Morărești, pe DN 7, pe sensul de mers către Vâlcea, un stâlp a căzut pe carosabil. Se circulă îngreunat. Politiști ai Serviciului Rutier Argeș se află la fața locului pentru asigurarea fluidizării traficului.

(UPDATE ORA 11:50) Acoperișul (din lemn și tablă) al blocului N4 de pe strada Ion Pillat din Mioveni a fost smuls de vânt și aruncat pe stradă, anunță ISU Argeș.

În Pitești, pe strada Constructorilor, s-au desprins elemente de pe fațada unui bloc. 

(UPDATE ORA 11:30) ISU: „În zona Casa Cărții din Pitești un cort a căzut de pe o terasă în stația de autobuz. Alte elemente se pot prăbuși. Intervine un echipaj cu o autospecială”. 

(UPDATE ORA 11:10) În Mioveni, pe strada 1 Mai, elemente din acoperișul unui bloc riscă să se desprindă (video). 

(UPDATE ORA 11:05) În comuna Dobrești, în fața Primăriei, doi brazi au căzut peste firele de curent electric. Intervine SVSU și a fost anunțat distribuitorul de energie electrică.

Și în municipiul Curtea de Argeș vântul face probleme. La un bloc de pe strada Posada tabla s-a desprins din acoperiș, ne informează ISU. La fața locului intervine un echipaj de pompieri cu o autospecială. 

Încep să apară primele probleme în Argeș din cauza vântului puternic. Echipaje de pompieri acționează la această oră în orașul Mioveni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, acoperișul unui bloc de pe strada Grădinarilor a fost afectat de rafalele puternice.

De asemenea, un echipaj de pompieri intervine pentru degajarea unor elemente din acoperișul Centrului Cultural Mioveni. (Parțial sursă video și foto: ISU Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3