New Profesional Consult 930 x 122

șoferi bețivi

UPDATE: WEEEK-END ÎMBIBAT ÎN ALCOOL, ÎNCHEIAT ÎN AREST PENTRU UN PITEŞTEAN

UPDATE: „După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a anunţat IPJ Argeş.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

 

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

Ştirea iniţială

Polițiștii rutieri din Ștefănești au depistat pentru a doua oară, în decurs de o zi, un bărbat ce conducea cu permisul anulat. De această dată, individul, despre care am aflat că se numește Eduard T. şi este din Piteşti se afla și sub influența alcoolului.

 

 

Astfel, în această după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ștefănești, au depistat un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, având dreptul de a conduce anulat, tot pentru infracțiuni la regimul rutier, repetând fapta comisă cu doar o zi înainte.

De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

La acest moment, cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3