NOR CURIER 930X122

politia

VIDEO – 8 POLIȚIȘTI ARGEȘENI AU RUPT GURA TÂRGULUI

8 poliţişti de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș au primit certificate de apreciere din partea Direcţiei de Ordine Publică pentru modul exemplar în care au acţionat pentru rezolvarea unor situaţii din activitatea lor profesională.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Comanda Inspectoratului le-a înmânat celor 8 poliţişti certificatele în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul IPJ.

Cei 8 sunt următorii:

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

-agent şef de poliţie Valentin Dinu şi agent principal de poliţie Marian Scarlat, de la Secţia de Poliţie Rurală Lunca Corbului, care în noaptea de 2 spre 3 aprilie 2020 au intervenit pentru acordarea primului ajutor pentru victima unei tentative de omor şi care au contribuit la prinderea autorului;

-agent principal de poliţie Dănuț Micu, agent principal Alexandru Stoica, agent de poliţie Bogdan Dinescu şi agent de poliţie Dănuț Catrina, de la Secţia de Poliţie Rurală Poiana Lacului, care în seara zilei de 8 aprilie anul acesta au reuşit, în scurt timp, să găsească şi să salveze un copil de aproape trei ani, care dispăruse într-o zonă împădurită şi greu acesibilă din comuna Uda;

-agent şef principal de poliţie Daniel Dună şi agent principal de poliţie Ionuț Costache, de la Secţia de Poliţie Rurală Bascov, care în noaptea de 27 spre 28 martie 2020 au avut o contribuţie deosebită la realizarea unei capturi importante de ţigări de contrabandă.

“Apreciem prezenţa de spirit a colegilor noştri şi le mulţumim pentru exemplul pe care îl oferă prin modul în care au ales să îşi facă meseria”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90