New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

Video: A început demolarea în Piteşti pentru noul Kaufland

Se demolează clădiri în Piteşti pentru noul Kaufland care va fi construit în locul fostei autobaze din Prundu, cu intrare din bulevardul Petrochimiştilor. Imaginile au fost surprinse în cursul zilei trecute de către o echipă ePiteşti.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Kaufland a intrat în posesia acestui teren şi a început să demoleze vechile clădiri.

 

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

 

Vom avea, aşadar, trei supermarket-uri Kaufland în Piteşti: Craiovei, Nord şi Prundu.

Acestea se adaugă altor 6 LIDL care sunt sau urmează să fie gata, precum şi altor „n” magazine de acest gen, de la alte companii precum Penny sau Praxis/Jam.

Recunoaştem: am ajuns să nu mai putem ţine evidenţa acestor supermarket-uri care au invadat oraşul – ceea ce NU este un lucru rău, dacă în Piteşti ar exista şi alte proiecte de anvergură, din alte domenii.

Cum ar fi să avem, de pildă, o grădină botanică. Sau un Aqua Park. Sau o nouă fabrică unde să producem ceva.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • Moraru Ionel spune:

    Se va vinde numai marfă românească în el!?.

  • wwda spune:

    Ionele, sigur ca da – painea lor, faina noastra 😉

  • Dorian spune:

    Degeaba comentati, majoritatea pitestenilor la nivelul asta sunt. Privitori prin supermarketuri adica.
    Asta e noua ocupatie de weekend si de seara, n-avem ce sa facem hai pe la auchan sau kaufland. Si ne mai miram de ce nu mai exista mici afaceri romanesti, pentru ca nivelul de educatie colectiva e inca in anii ’90 la noi. Consumatorul roman vrea mult si ieftin , nu conteaza cat de prost calitativ, si sa aiba la ales muuuulte pe raft in ambalaje colorate. Sa vada ca pleaca cu cosul plin acasa chit ca arunca jumatate din ele dupa.
    Asa ca ce sa se construiasca in Pitesti decat supermarketuri, pariuri si farmacii. Oglinda locuitorilor, needucati , saraci , viciosi si rautaciosi.

  • ubicus spune:

    te referi probabil la majoritatea pitestenilor din familia ta. Nu iti mai da tu cu parerea desprea altii, nu este cazul. Si invata sa scrii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3