Donaris 930 x 122

accident

Video: Accident cu încarcerare la Ștefănești

Accident cu încarcerare la Ștefănești. Un bărbat a ajuns la spital, după ce, în această dimineață, autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu o autocisternă.

Citiți și: Pitești: Accident în Centru, între două autoturisme!

 

 

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Ștefănești s-a stabilit că, un bărbat de 62 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Topoloveni către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o autocisternă, condusă, în aceeași direcție, de un bărbat de 52 de ani, din Craiova, după care autocisterna s-a oprit într-un gard.

 

 

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas blocat și a fost extras de către echipajele specializate, ulterior fiind transportat la spital.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a transmis IPJ Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90