EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) ACCIDENT ÎN CURBĂ, ȘOFER RĂNIT

Accident în curbă, șofer rănit. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 13, pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în Cotmeana.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Biroul de presă al Poliției Argeș informează că, într-o curbă periculoasă la stânga, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-o râpă.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, șoferul a rămas blocat în autoturism (dar conștient), fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru scoaterea lui din mașină.

„A suferit un traumatism lombar și prezenta escoriații la nivelul feței (nas)”, precizează sursa citată. A primit îngrijiri medicale la fața locului de la un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și ulterior a fost transportat la spital.

În vârstă de 60 de ani, din Craiova, șoferul circula dinspre Pitești către Vâlcea și era singur în autoturism.

„Polițiștii Serviciului Rutier Argeș fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90