NOR CURIER 930X122

accident

Video: Accident în Pitești, două autoturisme implicate

Accident în Pitești, cu două autoturisme implicate. Evenimentul rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 13.15.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

UPDATE ORA 14.45. IPJ Argeș precizează: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din Oarja, care conducea un autoturism, la ieșirea dintr-o parcare, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 54 de ani, din București. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului primului autoturism.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

 

 

Știrea inițială – ora 13.36

„Accident rutier produs între 2 autoturisme, în cartierul Prundu din municipiul Pitești. Intervine Detașamentul de Pompieri Bradu cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD”, a transmis ISU Argeș.

 

 

Polițiștii rutieri sunt la fața locului pentru cercetări.

Din primele date, unul dintre conducătorii auto ar fi fost rănit în urma coliziunii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3