930×122 CAPRA 5

accident cu atv pitesti

Video: Accident în Piteşti. O şoferiță aflată pe ATV rămâne inertă în urma impactului

Zdruncinată pe ATV-ul scăpat de sub control în Piteşti, a rămas inconştientă.

Citiți și: Grav accident produs de un șofer rupt de beat și fără carnet

Doi tineri au fost zdruncinaţi serios pe ATV-ul scăpat de sub control în Piteşti, iar conducătorul vehiculului (şoferiţă – din informaţiile primite de la martorii oculari) a avut o perioadă în care a rămas inconştientă. Evenimentul rutier s-a produs în cursul serii trecute, pe Calea Bascovului.

 

Citiți și: Destinație finală în Argeș: scăpat în urma unui accident grav, a murit după un an! Șocant!

 

Şoferiţa aflată pe ATV, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, este surprinsă în momentul în care virează la stânga pe Calea Bascovului. Înaintea unei treceri de pietoni, nu reuşeşte să frâneze la timp şi loveşte un autoturism care oprise ca să acorde prioritate pietonilor care se angajaseră în traversare.

Martorul care a filmat evenimentul rutier apreciază că şoferiţa de pe ATV nu părea să stăpânească bine vehiculul şi tocmai din acest motiv a făcut accident.

Cele două persoane aflate pe ATV sunt zdruncinate puternic în momentul impactului. Şoferiţa pare că leşină, în timp ce pasagerul scapă nevătămat şi se dă jos de pe vehicul.

Imediat după impact, şoferul autoturismului lovit din spate coboară ca să constatate pagubele materiale produse.

Potrivit martorilor la eveniment, conducătoarea ATV-ul îşi revine şi coboară singură de pe ATV, fiind şocată şi confuză.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA