Donaris 930 x 122

femeie înecată

ACCIDENT, SINUCIDERE SAU CRIMĂ? ANCHETĂ ÎN ARGEȘ

Accident, sinucidere sau crimă? Anchetă în Argeș.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

O femeie a fost găsită astăzi înecată într-un lac din comuna argeșeană Răteşti, în satul Ciupa, în zona autostrăzii A1, la kilometrul 80, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Potrivit sursei citate, ulterior, autorităţile au observat o pată de ulei pe lac: a fost găsit și scos din apă și un autoturism, pe care l-ar fi condus femeia. Întreaga operațiune a fost derulată de pompieri.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Poliția a declanșat o anchetă, evenimentul fiind încadrat, cel puțin deocamdată, în categoria „moarte suspectă”.

,,Femeia are 45 de ani. Domicilia în județul Dâmboviţa, dar locuia cu părinţii ei în județul Argeş. La această oră, sunt luate în calcul toate variantele: accident, sinucidere sau crimă.”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Primele informații de la fața locului arată că moartea femeii ar fi survenit cu cel puțin două zile în urmă. Rezultatele necropsiei vor stabili, însă, cu exactitate momentul decesului. (Sursă foto: ISU Argeş)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90