New Profesional Consult 930 x 122

fortuna

(VIDEO) ACUM: ADP, SURPRIZĂ LA FORTUNA. E DE MIRARE!

Acum: ADP, surpriză la Fortuna. E de mirare!

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Se lucrează la această oră la reabilitarea parcării din spatele complexului comercial Fortuna. Și, surprinzător pentru Pitești (oraș în care la investițiile de pe domeniul public se lucrează în ritm de melc), chiar se muncește într-un ritm alert, după cum puteți vedea în imaginile filmate pe șantier în urmă cu puține minute de ePitești.

Sperăm ca, tot surprinzător pentru Pitești, lucrările să fie de calitate! De obicei, Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești, care acționează acum și la parcarea Fortuna, lucrează prost și scump (un articol pe această temă puteți (re)citi AICI).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Amintim că cetățenii au reclamat în repetate rânduri starea jalnică a parcării din curtea interioară a blocurilor Fortuna (vezi foto de mai jos):

Pe lângă asfaltare, va fi amenajat şi un circuit care să permită o mai mare fluenţă în trafic. Din cauza modului haotic în care se parchează şi a dispozitivelor de blocare a locurilor de parcare cu taxă, de multe ori aici apar blocaje.

În plus, conform municipalității, unii locatari care au închiriat loc de parcare şi-au montat dispozitiv de blocare propriu, după bunul lor plac, deşi felul în care acesta trebuie să arate este clar reglementat de Consiliul Local.

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu promitea în luna iunie a acestui an că vor fi luate măsuri: „Parcarea va fi refăcută complet în cel mai scurt timp şi nu vom mai permite să se pună decât dispozitive conform Hotărârii de Consiliu Local, pe locuri care sunt plătite.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90