930 x122 grota rece

vivo! pitești

(VIDEO) ACUM: PARCAREA VIVO! PITEȘTI, INUNDATĂ

Acum: Parcarea Vivo! Pitești, inundată. Ploaia torențială căzută în această seară în Pitești a provocat probleme.

Citiți și: Pitești. Descoperire revoltătoare, în râu, lângă Vivo! Mall

Parcarea mall-ului Vivo! Pitești, de exemplu, a fost inundată.

Citiți și: Video – Zona de food din VIVO! Pitești, împrejmuită de panouri. Liber pentru cei vaccinați

Pentru piteșteni nu mai este o noutate. De fiecare dată când plouă ceva mai consistent, străzi, parcări sau chiar magazine sunt inundate. Sistemul de canalizare al municipiului nu face față.

Nu este de mirare că Piteștiul are o astfel de problemă. Administrația Pendiuc-Ionică a investit inutil banii contribuabililor (două exemple: așa-zisele modernizări – scumpe și kitchoase – ale Centrului și extinderea unor piețe agroalimentare cu spații care acum stau goale), în loc să folosească fondurile pentru investiții strict necesare piteșteanului de rând.

Este posibil ca până mâine dimineață Piteștiul să aibă și alte zone inundate, pentru că sunt așteptate noi ploi torențiale, potrivit meteorologilor. Întreg județul Argeș, vă reamintim, se află sub cod galben de instabilitate atmosferică accentuată până la primele ore ale dimineții (subiectul pe larg, AICI).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90