930 x122 grota rece

diaspora

(VIDEO) ACUM – PROTEST ÎN PITEȘTI: „AFARĂ, AFARĂ, CU HOȚII DIN ȚARĂ!”

Acum – Protest în Pitești: „Afară, afară, cu hoții din țară!”. La această oră, un protest se desfăşoară în Piaţa ,,Vasile Milea” din centrul Piteştiului. Acţiunea se intitulează ,,Diaspora face protest în Piteşti”.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Protestatarii, care poartă steaguri tricolore și steagul Uniunii Europene, scandează „PSD, ciuma roșie!”, „Afară, afară, cu hoții din țară!” și „Uniți, salvăm toată România!”.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„Asta e trădare, nu e guvernare!”,  „Asta e hoție, nu democrație!”, „Nu vrem să fim conduși de hoți!” și „Fără penali!” mai scandează manifestanții.

Protestul din această seară din Pitești face parte din acțiunea care va culmina mâine, 10 august 2018, cu un miting în București al românilor din Diaspora.

,,Pe 9 august, la ora 7, coloana de mașini va pleca pe traseul Vama Borș (judeţul Bihor) – Oradea – Cluj-Napoca – Sibiu. În Sibiu, această coloană se va uni cu coloana de mașini care pleacă dimineață din Timișoara și trece prin Deva și Alba Iulia. Protestatarii vor merge la sediul PSD Sibiu pentru un flashmob ,,Fără penali în funcții publice”.

Seara, coloana va ajunge în Pitești, unde va participa la un protest în centrul orașului. Pe 10 august, la ora 9, coloana de mașini va pleca de la kilometrul 110 de pe A1 Pitești și va ajunge în București.”, precizau organizatorii.

Protestul din Pitești, îndreptat, ca și celelalte manifestații similare din țară, împotriva guvernării PSD-ALDE și în special a politicii Guvernului și a majorității parlamentare în domeniul legilor justiției, a început în jurul orei 21.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90