930 x122 grota rece

cartierul popa șapcă

ACESTA ESTE LOCUL ÎN CARE PITEȘTIUL ARATĂ CA O JUNGLĂ

Acesta este locul în care Piteștiul arată ca o junglă. Știm că nu este singurul, dar sigur este printre cele mai sălbatice locuri urbane din Pitești din acest punct de vedere.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Odată cu venirea sezonului cald și „încurajată” și de ploile abundente, vegetația în Piteşti a crescut într-un ritm accelerat. Invers proporțional cu ritmul în care lucrează Salpitflor, societatea municipalității care ar trebui să se ocupe de îngrijirea spațiilor verzi de pe domeniul public (pe același subiect puteți citi AICI).

În ,,jungla” din imagine, care nu este pe domeniul public (deci nu putem certa de această dată societatea Salpitflor!), o adevărată „șerpărie”, există și o… casă.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Nu, locul nu se află la vreo margine a Piteștiului! Este pe strada Mihail Kogălniceanu, din cartierul Popa Şapcă, peste drum de Biserica ,,Sfânta Vineri”. Cu alte cuvinte, nu prea departe de Centru.

Casa, cel mai probabil, este nelocuită. Cuiva, însă, tot îi aparține. Or, potrivit legii și bunului simț, proprietarul este obligat să îngrijească spațiul, curtea, efectiv sufocate de vegetație. Iar dacă nu o face (și vedem că nu!), Primăria Pitești ar trebui cumva să intervină.

Vă reamintim că, potrivit unei Hotărâri de Consiliu Local, proprietarii care nu se îngrijesc de casele şi curţile pe care le au în Pitești trebuie să achite un impozit local anual majorat cu 300%. Vom cere la Primărie lista tuturor acestor proprietari, pentru a vedea dacă Hotărârea este sau nu aplicată.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3