930×122 CAPRA 5

constantin zichil

(VIDEO) ANGAJAT SPEP, LIMBAJ DE MAHALA: ”DU-TE ÎN…!”

Angajat SPEP, limbaj de mahala: ”Du-te în…!”. Bunul simț și respectul față de cetățeni ai municipiului Pitești nu există pentru unii angajați ai Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP) Municipiului Pitești. Ori vorbim despre lipsă de educație!

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc pe bani publici! Teren dat în folosință în 2021, distrus!

Astăzi, în jurul orei 11:20, am filmat în zona centrală a orașului, lângă sediul Galeriei de Artă, două autovehicule parcate pe trotuar: o dubă și o mașină a Serviciului de Iluminat Public din cadrul SPEP. Culmea tupeului, de SPEP țin toate parcările din Pitești, iar firesc este ca angajații acestei instituții să fie primii care parchează LEGAL!

Citiți și: Pitești. Viceprimarul Tofan și „vrăjeala” bannerelor date jos!

După filmarea imaginilor, doi angajați ai Serviciului au venit și s-au urcat în mașina instituției. Am vrut să aflu de ce au parcat pe trotuar. Șoferul mașinii (cu numărul de înmatriculare AG o8 VEA) a susținut că au avut o intervenție în Centru, la Primărie. Am întrebat dacă, totuși, i se pare normal să parcheze pe trotuar (mai ales că în imediata apropiere, în zona Teatrului ”Davila”, există o parcare).

Răspunsul angajatului de la SPEP a fost unul ordinar, de mahala: ”Du-te, mă, în p… mea! (…) Ia lasa-mă, bă, în pace!”. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, individul a pornit mașina și s-a îndreptat către mine, încercând să mă lovească cu autoturismul. Bine că m-am ferit!

Domnule director Zichil, vi se pare normal comportamentul HALUCINANT, MIZERABIL ȘI NESIMȚIT al angajatului Serviciului pe care îl conduceți? Unde se cred muncitorii dumneavoastră? Pe maidan? Așa li se răspunde piteștenilor care încearcă să discute cu angajați ai Serviciului, angajați plătiți din bani publici?

Cum este posbil ca tocmai instituția care are în subordine parcările din Pitești – prin Serviciul de Exploatare Parcări, să nu respecte reguli de bun simț și să parcheze în buricul târgului? Domnule Zichil, vă cerem public să luați măsuri în această situație!

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Donaris 570×90