NOR CURIER 930X122

anin bucurel

(VIDEO) ANIN BUCUREL, MESAJ PENTRU TINERII ARGEȘENI

Anin Bucurel, mesaj pentru tinerii argeșeni: ”Suntem generația în mișcare.”

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Tinerii din Pro România Argeș au desfășurat ieri o acțiune sportivă în aer liber, punând accent pe importanța pe care mișcarea o are în viața fiecăruia dintre noi.

”Suntem în secolul vitezei, iar noi, tinerii, suntem generația în mișcare. Într-o societate în care totul se petrece într-un ritm alert, trebuie să găsim timp și pentru ceea ce ne face bine din punct de vedere fizic, dar și psihic. Tocmai de aceea, îi îndemn pe tinerii argeșeni să se implice în cât mai multe activități sportive.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Noi, OT Pro România Argeș, susținem practicarea sporturilor. Este motivul pentru care, pe lângă activitatea politică și nu numai, găsim timp și pentru mișcare. Schimbarea începe cu noi, fie că este vorba de stilul de viață, fie de societatea în care trăim!”, declară Anin Nicolae Bucurel, președintele Organizației de Tineret a Pro România Argeș.

”Îi așteptăm alături de noi pe cei care își doresc o schimbare, pe cei care își doresc o #altfel de viață, o #altfel de societate, îi așteptăm în Pro România pe cei care își doresc o #altfel de politică. Împreună putem schimba viitorul!”, transmite Anin Nicolae Bucurel.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3