EcoMoto 930×122

incendii de vegetație uscată

(VIDEO) APEL ISU – ARGEŞUL ÎN FLĂCĂRI. 28 DE INCENDII ÎN ULTIMELE 48 DE ORE

ISU Argeş a raportat faptul că, în ultimele 48 de ore, s-a intervenit la 28 de incendii din 16 localităţi din judeţ. Acestea sunt Topoloveni, Costești, Ștefănești, Căldăraru, Stolnici, Suseni, Bârla, Pârvu Roșu, Rătești, Rociu, Oarja, Priboieni, Leordeni, Albota, Merișani și Beleți-Negrești.

Citiți și: Iadul pe pământ! Avertisment: Amenzi de până la 15.000 lei!

„Având în vedere numărul mare de intervenţii ale pompierilor argeşeni pentru localizarea şi lichidarea incendiilor de vegetaţie uscată, facem un apel către cetăţeni să respecte prevederile legale de lucru cu focul, prevenind arderile necontrolate. Altfel, aceştia pot fi sancţionaţi cu amenzi între 2.500 şi 5.000 de lei. De asemenea, pentru acest tip de intervenţii se alocă forţe importante care au misiunea de a restabili starea de normalitate.”, a tranmis Sg. Maj. Andrei Alin, purtător de cuvânt în cadrul ISU Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90