930 x122 grota rece

arestați

Video: Arestați. Au furat un kilogram de aur dintr-un magazin din Pitești

În ziua de 07 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut doi bărbați, de 42 de ani, din Pitești, respectiv de 36 de ani, din Călinești.

Citiți și: Argeș. Șase bărbați săltați de polițiști! Acuzații grave!

 

 

Citiți și: UPDATE: BĂRBATUL DIN CURTEA DE ARGEȘ BĂTUT ÎN TRAFIC A MURIT

Pentru documentarea activității infracționale, în baza autorizării de către instanța competență, în ziua de 07 octombrie a.c., polițiștii, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș și al specialiștilor Serviciului Criminalistic Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare, în Pitești și Ștefănești, la locuințele celor doi.

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie a.c., cei doi bărbați, de 42 de ani, din Pitești, ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de bijuterii din Pitești, în împrejurarea în care sistemele antiefracție nu funcționau corespunzător, iar din interior ar fi sustras cantitatea de 1,1 kg de bijuterii din aur.

De asemenea, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie a.c., cei doi ar fi pătruns prin efracție într-o sală de jocuri de noroc, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei. Prejudiciul total se ridică la 330.000 de lei.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursului acestei seri, cei doi au fost prezentați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de ambii.

Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din Poliția Română.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3