EcoMoto 930×122

accident mortal

(VIDEO) ARGEȘ: IMPACT VIOLENT, ACCIDENT MORTAL

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit într-un accident de circulație care s-a produs aseară târziu, în jurul orei 23;30, pe DN 73D, în comuna Boteni.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Bărbatul, din Boteni, era pasager pe scaunul din dreapta față al unui autoturism care circula către Mioveni și la volanul căruia se afla un alt bărbat din Boteni, de 40 de ani.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Șoferul, care, potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, era băut (o valoare mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat) și avea permisul suspendat (pentru conducere sub influența alcoolului), „pe fondul neadaptării vitezei”, a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a acroșat un autoturism parcat în afara părții carosabile și a intrat apoi într-un gard din beton.

În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din dreapta față a decedat, iar un alt bărbat, tot din Boteni, de 28 de ani, care era pe bancheta din spate, a fost grav rănit. Conducătorul auto a scăpat cu răni ușoare, conform sursei citate. Ambii au fost transportați la spital.

„Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar penal conform articolelor 335, 196 și 192 din Codul Penal”, transmite Biroul de presă al Poliției Argeș. Cercetarea la fața locului a fost făcută de polițiști ai Biroului Rutier Câmpulung.

A fost al doilea accident mortal care a avut loc ieri în Argeș pe același DN 73D. Primul s-a produs în Colibași (Mioveni), victimă fiind un pieton (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90