930 x122 grota rece

jandarmeria

VIDEO/ARGEȘ – ZECI DE ELEVI JANDARMI AU DEPUS JURĂMÂNTUL MILITAR

Cei 28 de elevi jandarmi aflați în stagiu de practică la IJJ Argeș au marcat astăzi un moment de referință pentru cariera lor: depunerea jurământului militar.

Citiți și: Sute de oameni în centrul Piteștiului

Festivitatea s-a desfășurat la sediul (din Pitești) al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, într-un cadru restrâns, impus de regulile de distanțare socială, în prezența comenzii unității.

Inspectorul șef al IJJ Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu, le-a transmis tinerilor elevi un scurt mesaj: ”De azi înainte, prin voia voastră și ocrotirea lui Dumnezeu, v-ați legat pe viață de țară! Fiți demni de acest legământ! Dumnezeu să vă ajute!”.

Citiți și: Eveniment de proporții la Pitești Arena

Cei 28 sunt elevi ai Școlii Militare de Subofiţeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și execută un stagiu de practică de 11 săptămâni la IJJ Argeș.

Elevii jandarmi aflați în practică în Argeș au fost admiși în urma sesiunii de examene din luna ianuarie 2020, atunci când aproape 200 de tineri argeșeni și-au încercat șansele pentru o carieră profesională în Jandarmeria Română.

În perioada 18 mai-31 iulie 2020, elevii vor desfășura misiuni specifice în structurile de ordine şi siguranţă publică și pază şi protecţie instituţională, însoţiţi şi îndrumaţi de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90