NOR CURIER 930X122

viteza

Video – Așa se petrec nenorocirile! A procedat corect acest șofer?

Așa se petrec nenorocirile! Trece în viteză și nu-i pasă de nimeni și nimic. A procedat corect acest șofer?

Citiți și: A dat tot ce a putut! Un motociclist gonea cu 242 km/h

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost primite pe adresa redacției, pe numărul de Whatsapp (0774 587 441) de la un șofer.

Acesta ne-a relatat despre un caz din trafic, la o trecere de pietoni de pe bulevardul Petrochimiştilor din Piteşti.

Citiți și: Șoferi, vi se pregătește ceva nou!

„Mergeam liniștit cu mașina personală, zilele trecute, pe bulevardul Petrochimiştilor din Pitești. M-am apropiat de trecerea de pietoni semaforizată și am redus viteza, fiindcă am observat de la distanţă culoarea galben a semaforului. Imediat, în oglinda retrovizoare am văzut un Logan care a trecut <săgeată> pe lângă mine, forţând semaforul. Şoferul Loganului nu numai că nu a încetinit, pentru evitarea oricărui pericol, dar se pare că a accelerat pentru a trece mai rapid de semafor„, ne-a declarat şoferul revoltat.

Doar o minune a făcut ca un pieton grăbit și neatent, cum se întâmplă de cele mai multe ori, să treacă strada și un accident să se întâmple. Accidente pe trecerea de pietoni în zona respectivă au fost foarte multe, unele grave sau chiar mortale.

Nu suntem polițiști să tragem concluzii despre comportamentul acestui șofer în trafic, putem însă, să tragem un semnal de alarmă!

Totodată, vă întrebăm: credeți că șoferul Loganului procedează corect nereducând viteza când se apropie de trecerea de pietoni, accelerând pe galben? Vezi video⬇️⬇️⬇️

Important: dacă și dvs. aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, la adresa redactia@epitesti.ro, pe contul nostru de Facebook sau la numarul de whatsapp – 0774 587 441

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90