930×122 CUMPANA 5

caine

(VIDEO) AU SALVAT UN CÂINE DE LA MOARTE SIGURĂ. IMAGINI EMOȚIONANTE!

În această după-amiază, în jurul orei 16:30, 9 pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, polițiști locali și reprezentanți ai municipalității piteștene au intervenit în Pădurea Trivale.

Citiți și: Doliu la Salvamont Argeș!

Intervenția a fost în zona Cornul Vânătorului, pentru salvarea unui câine care rămăsese blocat într-un canal îngropat la o adâncime de aproximativ 1,5 metri.

Pentru salvarea câinelui, s-a săpat și spart canalul cu un buldoexcavator al municipalității:

Citiți și: Video – Argeş: Căţel omorât cu maşina. A existat sau nu intenţie?

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, câinele, care s-ar fi pierdut de stăpân, a intrat în canal pe la gura de scurgere și a mers prin acesta aproximativ 100 de metri, până în apropierea unei guri de colectare a apei.

”La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu o autospecială multirisc”, precizează ISU Argeș.

Câinele a fost localizat cu camera de termoviziune din dotarea autospecialei. Nu este pentru prima dată când pompierii intervin pentru salvarea unor animale. Un exemplu, AICI. (Sursă foto: ISU Argeș și Poliția Locală Pitești, sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90