Donaris 930 x 122

caine

(VIDEO) AU SALVAT UN CÂINE DE LA MOARTE SIGURĂ. IMAGINI EMOȚIONANTE!

În această după-amiază, în jurul orei 16:30, 9 pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, polițiști locali și reprezentanți ai municipalității piteștene au intervenit în Pădurea Trivale.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Intervenția a fost în zona Cornul Vânătorului, pentru salvarea unui câine care rămăsese blocat într-un canal îngropat la o adâncime de aproximativ 1,5 metri.

Pentru salvarea câinelui, s-a săpat și spart canalul cu un buldoexcavator al municipalității:

Citiți și: Sesizare de incendiu la un atelier din Argeș

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, câinele, care s-ar fi pierdut de stăpân, a intrat în canal pe la gura de scurgere și a mers prin acesta aproximativ 100 de metri, până în apropierea unei guri de colectare a apei.

”La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu o autospecială multirisc”, precizează ISU Argeș.

Câinele a fost localizat cu camera de termoviziune din dotarea autospecialei. Nu este pentru prima dată când pompierii intervin pentru salvarea unor animale. Un exemplu, AICI. (Sursă foto: ISU Argeș și Poliția Locală Pitești, sursă video: ISU Argeș)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3