Donaris 930 x 122

furt calificat

Video: Au spart o locuinţă şi au vândut apoi produsele furate

În ziua de 15 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat și tăinuire, și au reținut doi bărbați, ambii din Albeștii de Argeș.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Este vorba despre G. George, de 36 de ani, și M. Marius, de 29 de ani.

 

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

 

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 28-29 ianuarie a.c., cei în cauză ar fi pătruns în gospodăria unei persoane din aceeași localitate, de unde ar fi sustras aparatură electrotehnică, pe care ulterior ar fi valorificat-o.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 3.000 de lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3