930×122 CAPRA 5

dâmbovicioara

(VIDEO) BILANȚ DEVASTATOR. OFICIAL: CAUZA INCENDIULUI DIN DÂMBOVICIOARA

UPDATE – Bilanț devastator. Oficial: Cauza incendiului din Dâmbovicioara. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș transmite noi informații cu privire la incendiul de azi noapte din comuna Dâmbovicioara.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Potrivit sursei citate, intervenția pompierilor a durat nu mai puțin de 8 ore. După cum v-am precizat, 3 locuințe au fost afectate. Au ars:

– la primul proprietar: casa din paiantă pe 110 mp, 3 mc de lemn de foc, o tonă de fân, mobilier și electrocasnice;

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

– la al doilea proprietar: casa din lemn pe 120 de mp, 4 autoturisme și 3 mc de scândură;

– la al treilea proprietar: casa din lemn pe 126 de mp, mobilier, 200 de kg de ceară de albine, o tonă de miere. 

Cauza oficială a incendiului: un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, conform ISU Argeș.

Un incendiu a izbucnit azi noapte, în jurul orei 23:30, la o casă din comuna argeșeană Dâmbovicioara. Flăcările s-au extins la încă două locuințe. În total au ars 3 case acoperite cu șiță (fiecare de aproximativ 100 de mp), 3 autoturisme, cherestea, miere și ceară de albină, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au intervenit trei autospeciale ale Detașamentului de Pompieri Câmpulung și de la Punctul de Lucru Rucăr și o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Rucăr.

Alimentarea cu apă a autospecialelor a fost făcută din bazine aflate la 200 de metri distanță de locul incendiului. Cauza urmează să fie stabilită. Vom reveni cu informații. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90