New Profesional Consult 930 x 122

soferi cu bmw

    VIDEO: BMW, NUMERE ROŞII, BEZMETIC ÎN TRAFIC PRIN MUNICIPIU

    Citiți și: Video: Cursă nebună între doi șoferi, în Pitești. Goneau cu peste 100 km/h

    Astăzi, mai mulţi conducători auto aflaţi în trafic pe arterele centrale ale municipiului Piteşti au avut de a face cu un şofer de BMW care se deplasa extrem de grăbit, cu avariile pornite, efectuând manevre riscante şi la un moment dat depăşind pe linie dublă.

    Unul dintre şoferi a filmat comportamentul respectivului şi a publicat înregistrarea pe grupul Info Trafic Piteşti.

    Citiți și: UN PITEŞTEAN GONEA CU BMW-UL PE ŞOSEA ŞI A AJUNS ACASĂ PIETON

    Poliţiştii rutieri din Piteşti s-au autosesizat cu privire la acest caz, după ce au vizionat clipul.

    „În acest caz, poliţiştii s-au autosesizat şi desfăşoară cercetări pentru stabilirea identităţii conducătorului auto. Este posibil să fie sancţionat. Atragem atenţia cu privire la condusul imprudent şi manevrele riscante. Recomandăm întotdeauna o conduită preventivă, adaptată la condiţiile de drum şi trafic. Şoferii să ţină seama de traficul aglomerat din această perioadă, de prezenţa motocicliştilor în trafic şi de faptul că există o predispoziţie la grabă a anumitor conducători auto”, ne-a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

    (Sursa VIDEO: Info Trafic Piteşti)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3