Donaris 930 x 122

mascati

Video: Câini, mascaţi şi o duzină de poliţişti lângă Piteşti. Verificări la sânge

Câini, mascaţi şi o duzină de poliţişti lângă Piteşti. Verificări la sânge.

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

UPDATE ORA 11.00: PRECIZĂRI OFICIALE PRIVIND ACŢIUNEA POLIŢIŞTILOR DE PE DN 7

 

 

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

UPDATE ORA 9.35: Pe lângă şoferii de autoturisme, sunt opriţi şi verficaţi conducători auto aflaţi pe microbuze şi alte vehicule de transport persoane sau marfă. Inclusiv vehiculele sunt verificate.

 

 

 

Ştirea iniţială – ora 9.17

În această dimineaţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş organizează o acțiune în sistem integrat, pentru preveniea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, verificarea transportului rutier de marfă și persoane, dar și prevenirea și combaterea migrației ilegale.

 

 

La acțiune sunt prezenţi polițiști argeșeni din structurile rutiere, de investigare a fraudelor economice, de investigații criminale, luptători pentru acțiuni speciale, echipa canină cu câinele de urmă, dar și Serviciul pentru Imigrări Argeș și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniul controlului transportului rutier – Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Argeș.

 

 

Acţiunea are loc în comuna Bascov, zona Hanului din Valea Ursului.

 

 

Ştire în curs de actualizare

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90