NOR CURIER 930X122

bmw

(VIDEO) CÂT SE UMFLĂ TUPEUL CÂND AI BMW-UL

Cu cât mașina e mai mare, cu atât ai senzația că începi să devii un fel de Dumnezeu al șoselelor. Pare să fie regula de bază a unor posesori de SUV-uri care uită și de regulile de bun simț, și de cele ale Codului rutier.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Iată un BMW surprins cu puțin timp în urmă în trafic în Pitești, BMW al cărui șofer ignoră o coloană întreagă de mașini doar pentru a le lua fața ”fraierilor” civilizați care respectă legea.

Ba mai mult, posesorul de BMW le dă „clasă” celorlalți participanți la trafic călcând nu doar accelerația, ci și linia continuă. Iată dovada filmată a tupeului:

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbări majore în legislația rutieră! Acum s-a anunțat

Conform art. 107 din HG 1391/2006 (Regulamentul de aplicare a Codului rutier), șoferul avea obligația să se încadreze corespunzător înainte de schimbarea direcției de mers, iar încălcarea prevederii constituie contravenție, care se sancționează cu amendă, cuprinsă între 6 și 8 puncte de amendă, adică între 870 și 1160 de lei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90