bazinul olimpic

(VIDEO) COPII ÎN PERICOL LA BAZIN. DIRECTORUL ZICHIL, REACȚIE HALUCINANTĂ: „AȘA, ȘI?”

Copii în pericol la bazin. Directorul Zichil, reacție halucinantă: „Așa, și?” Bazinul Olimpic din Pitești, administrat de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP), este locul în care ajung zeci, poate sute de copii, în special pentru cursurile de înot.

Citiți și: Protocol de tratament pentru Covid-19 la copii

În fața bazinului, pericol: la un stâlp de energie electrică firele nu sunt izolate corespunzător. Există riscul potențial de electrocutare, în special pentru copiii de vârste mici, într-un momemt de neatenție din partea părinților.

Pentru a evita orice risc, autoritățile trebuie să remedieze problema. Imaginile au fost filmate de ePitești ieri după-amiază:

Citiți și: Copiii sub 6 ani, scutiți de carantină la revenirea din țările cu risc epidemiologic ridicat

În administrarea SPEP-ului se află și iluminatul public din oraș. L-am contactat telefonic pe directorul executiv Constantin Zichil.

Răspunsul inițial al lui Zichil a fost halucinant. După ce ne-a spus că este într-o discuție și să-l informăm exact despre ce este vorba, directorul ne-a replicat senin: ”Așa, și?” ”Așa, și?”, în condițiile în care i-am precizat că firele pot reprezenta un pericol pentru copii.

”Nu știam, vă mulțumesc că mi-ați sesizat”, a încheiat Constantin Zichil discuția cu noi, după ce ne-a precizat că ”toate situațiile apărute le remediem”. Și dacă s-ar fi întâmplat o tragedie, ce ați fi spus, Constantin Zichil? Tot ”Așa, și?”

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441