New Profesional Consult 930 x 122

ACCIDENT MIOVENI

VIDEO: COPIL ACCIDENTAT MORTAL ÎN MIOVENI

UPDATE 19.00: „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Davideşti, care conducea un autoturism pe B-dul I. C. Brătianu, din direcția Mioveni către DN 73, a accidentat mortal un copil de 12 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

 

 

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

UPDATE: Şoferul care a accidentat copilul a fost filmat. Are 20 de ani şi conducea un BMW Seria 3. Victima, un copil în vârstă de 12 ani!

 

 

Şoferul a zis că avea permis de un an şi ceva. Susţine că nu avea mai mult de 45 – 50 km/h, că a văzut copilul şi că a pus frână.

„Mă aştept la ce-i mai rău acum…”, a spus acesta.

Știrea inițială

Un accident rutier tragic s-a petrecut în jurul orei 18 în orașul Mioveni, victimă fiind, din primele informații un copil. Se pare că a decedat.

 

 

La fața locului (lângă bloc B2) s-a deplasat ambulanța SMURD TIM.

Foto ACCIDENT MORTAL MIOVENI

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Amalia spune:

    Puscarie pe viata!!! Teribilisti incostienti cu parinti si mai inconstienti! OPRITOARE in zona aceea din 10 in 10 m….nici la trecera peste calea ferata cu crucea Sf.Andrei nu opresc,multi din ei nici nu stiu ce reprezinta acel semn…controale permanente ale politiei!!!

  • AleXx spune:

    Teribilist si inconștient o fi , dar nu esti cam aspră cu pușcăria pe viață ? Păcat de copilul ucis ! Cu permisul da , sunt de acord sa l predea Poliției definitiv ! Sunt curios totusi care a fost viteza reală a șoferului vinovat.
    Cand treci pe zebră, mai întâi trebuie să te asiguri si tu ca pieton . Un om , daca este atent , se poate opri mai repede decat o masina .

  • Ioni spune:

    Viteza a fost de 125 km/h. La trecere era oprită o mașină de poliție pt a da prioritate copiilor. Posibil din această cauză copilul să nu fi văzut masina, iar șoferul nu a avut timp să franeze. El sa pierdut la declarații când a spus ca are permisul de un an și ceva. Îl are din martie anul acesta. Categoric nu este un teribilist. Este un copil care provine dintr-o familie cu principii sănătoase. Un copil bun si respectuos. Uneori o clipă de neatenție cumulată cu viteza si lipsa de experiență la volan.

  • Mișu spune:

    Clipa de neatenție? 125 la ora în oraș!!! Asta e teribilism…

  • Elena spune:

    125 Km/h …. eu nu cred. La viteza asta victima este spulberata … Dar nu il cred nici pe sofer cand spune ca avea 45-50 Km/h. Pe acea portiune dupa opinia mea tanarul cred ca avea minim 90-100 km/h . Daca a franat posibil sa fi lovit bietul copil cu 70-80 Km/h care oricum este fatal. In alta ordine de idei este evident ca soferul trebuie sa suporte rigorile legii … A gresit foarte grav si trebuie sa primeasca pedeapsa conform legilor in vigoare. Personal consider ca varsta de 18 ani este inadecvata in aceste vremuri cu sofatul. Majoritatea tinerilor de 18 ani din ziua de astazi nu mai sunt la fel de responsabili precum tinerii din generatiile trecute … In ziua de astazi sunt iresponsabili si teribilisti fapt ptr care ar trebui sa se modifice varsta de acordare a permisului auto. Consider ca varsta minima ptr a putea fi examinat in vederea obtinerii unui permis de conducere ar fi minim 22 ani si asta cu toate testele facute pe bune. Si aici ma refer la psihologic si medical. Din ce in ce mai multi tineri apar la stirile de la ora 17:00 … fapt care ar trebui sa dea de gandit autoritatilor.
    Cu toate ca discutam de o mare tragedie … decesul acestui copil de 12 ani (sunt si eu parinte si inteleg prin ce drama trec parintii acestuia) consider ca avem cu totii o vina morala: pe de-o parte ca nu ne alocam mai mult timp ptr educatia copiilor in ceea ce priveste educatia rutiera (aici e de vina si scoala) si pe de alta parte ca nu avem spirit civic sa anuntam Politia atunci cand constatam teribilisti in trafic. Da … stiu … avem grupuri de facebook care anunta radarele si locul unde se afla Politia in trafic… Nu mai bine am pune mana pe telefon sa sunam la Politie cand vedem vitezomani/teribilisti etc in tafic? Este retoric.
    Condoleante familiei indurerate. Este groaznic prin ceea ce trec.
    Familiei soferului vinovat ii spun doar atat: v-a pus dracu sa ii luati BMW la un incepator. Mergea si un Logan/Opel Corsa sau Ford Fiesta … de litraj mic … putere mica … Dar deh … soferul era talent .. ii trebuia BMW. Acum sa va dati pumni in cap si voi si toti care gandesc si fac precum voi …

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90