NOR CURIER 930X122

primaria pitesti

COȘMAR PENTRU PIETONI ÎN CRAIOVEI

Coșmar pentru pietoni în Craiovei. Priviți imaginile! Piteştenii reclamă lipsa în unele zone din municipiu a trecerilor de pietoni, realitate care reprezintă un pericol pentru cei nevoiţi să traverseze strada neregulamentar.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Este şi cazul unui cetăţean din cartierul Craiovei, care ne-a sesizat pe adresa redacţiei o astfel de problemă. Primăria, ni se plânge piteșteanul, a refuzat să amenajeze în zonă o trecere de pietoni.

,,Este vorba despre zona de pe varianta Craiovei-Prundu, sensul giratoriu spre strada Gheorghe Doja. Aici este mare nevoie de o trecere de pietoni. Sunt foarte multe familii cu copii mici care nu au cum să ajungă la școală sau la staţia de autobuz de pe Gheorghe Doja, în zonă fiind singura staţie.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Noi suntem nevoiţi să mergem pe stradă exact ca o maşină, trecere pentru oameni nu avem. Maşinile trec cu mare viteză, iar pe trotuar nu există spaţiu. Vedeţi vreun loc de mers pentru pietoni? Nu mai punem în discuţie o mamă cu un cărucior! (n.r. – click pe imagine pentru mărire):

 

Am făcut cereri scrise către Primărie. Inițial, ni s-a promis că se va încerca, dar ulterior ni s-a refuzat solicitarea. Nu se face nimic, se pare că cineva nu vrea, eu am încercat toate căile.”, ne precizează piteşteanul.

Vă reamintim că ne puteţi trimite imagini sau informaţii care pot deveni o ştire, pe pagina de facebook a ePiteşti, pe adresa de e-mail redacţia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90