930×122 POSADA 5

profesional new consult

(VIDEO) CURS DE FORMARE PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL BEAUTY

Nu ştii ce carieră să începi? Doreşti să activezi în domeniul beauty? Ești așteptată la curs! Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricărei femei, aşa că nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum să creezi o manichiură perfectă!

Citiți și: 15 ani de Profesional New Consult – REDUCERI de până la 15%

Cursul de stilist protezist unghii organizat de Profesional New Consult vă oferă posibilitatea de a învăţa despre forma unghiilor (naturală, pătrată, migdală, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar despre protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT: veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila și aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau a foliilor de transfer.

Citiți și: Pitești. Curs de infirmieră, acreditat! Diploma este recunoscută!

Cursul li se adresează celor care caută să învețe ceva nou și foarte util, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele pe care deja le dețin, la finele acestuia eliberându-se o diplomă recunoscută la nivel național și internaţional.

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii va demara în Piteşti în perioada următoare. Dacă vreți să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, cel mai potrivit ar fi să parcurgeţi acest curs, numărul de locuri fiind limitat.

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

CURS DE STILIST PROTEZIST UNGHII. ULTIMELE LOCURI

Publicată de ePitesti.ro pe Joi, 3 ianuarie 2019

Dacă doriţi să vă înscrieţi la cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult:

-telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0758.490.490;

-e-mail – [email protected];

-sediu – Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs de frizer https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-frizer/.

-curs de masaj reflexoterapeutic https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/.

-curs de pensat https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-pensat-profesional/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3