930X122 MAIA

profesional new consult

(VIDEO) CURS DE FRIZER ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Curs de frizer în Pitești. Ultimele locuri. Vreţi să intraţi în lumea hair styling-ului masculin si să învăţaţi de la profesionişti? Profesional New Consult este alegerea cea mai potrivită, care vă oferă posibilitatea să urmați un curs modern de frizer, în urma căruia veți dobândi cunoștințele teoretice și practice esențiale pentru un hair stylist desăvârșit.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Vă vor fi dezvăluite de către traineri talentați diferite tehnici de tunsori, precum: cele executate cu mașina de tuns și foarfeca, geometria fade-ului, pompadour, skin fade, barbering, dar și tunsori adaptate după fizionomia clientului. De asemenea, veți avea posibilitatea să utilizați cele mai moderne echipamente și instrumente, pe care veți învăța să le utilizați în cele mai bune condiții.

”Vă garantăm că la finele cursului veți avea pregătirea necesară pentru a debuta în acest domeniu foarte interesant și din ce în ce mai solicitat pe piata actuală. Veți primi o diplomă recunoscută la nivel național și internațional pentru a putea activa legal”, transmite echipa Profesional New Consult

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

CURS DE FRIZER ÎN PITEȘTI, LA PROFESIONAL NEW CONSULT

CURS DE FRIZER ÎN PITEȘTI, LA PROFESIONAL NEW CONSULT

Gepostet von ePitesti.ro am Mittwoch, 9. Januar 2019

Practica ocupă cea mai mare parte din acest curs și se realizează în salonul propriu al firmeiProfesional New Consult, situat în Piteşti, în parcarea complexului Fortuna, salon dotat cu cele mai noi şi moderne mijloace de prezentare a unui astfel de curs, ustensilele folosite fiind profesionale şi utilizate în saloanele de prestigiu.

Formatori specialişti, salon profesional propriu, materiale şi produse de calitate, aparatură profesională, toate sunt garanţia unui curs de succes, organizat cu profesionalism şi seriozitate.

Cursul li se adresează începătorilor în această profesie, celor care doresc să înveţe o meserie nouă, să practice o activitate foarte utilă, dar şi specialiştilor care doresc să însuşească noţiuni noi sau celor care activează fără a deţine calificările necesare.

Mai multe detalii despre cursul de frizerie/hair-cut, dar şi alte cursuri oferite de Profesional New Consult puteţi obţine la următoarele coordonate:

-numere de telefon: 0740.250.290, 0784.333.777  și 0758490490.

-site: www.profesionalnewconsult.ro.

-e-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro.

-adresă: Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al magazinului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs de stilist unghii

Curs de tehnician maseur

Curs de machiaj.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3